Over Mij


Leuk dat je mijn site hebt gevonden en dank je wel voor je bezoek.

Mijn naam is Cindy Boeijink, woon in Purmerend samen met mijn kat, die overigens inmiddels ook proefkonijn is geworden voor de essentiële oliën. 🙂 Vaak worden de kinderen ingezet maar die heb ik niet, gewoon nooit last gehad van klapperende eierstokken.

Door het ziekte-proces van mijn vader en oma die beiden ongeneeslijk ziek waren gebeurde er veel met mij, maar op dat moment kon ik daar weinig mee. Er was toen meer een modus van doorgaan. Geen tijd om na te denken of iets…

Na het overlijden van mijn vader en oma, die in een zeer korte tijd na elkaar zijn gegaan, ben ik terechtgekomen bij een therapeut, want het was mij gewoon teveel geworden. De therapie voSchermafbeelding 2015-03-07 om 13.24.36nd ik zeer interessant, het bracht mij iets anders dan als je bv hoofdpijn hebt dan neem je een paracetamol. Er is meer! Zo kwam ik ook tot het besluit dat ik het anders wilde gaan doen, anders dan mijn vader en oma.

Ik wilde beter voor mijn lijf zorgen en dat wil ik nog steeds!
Zo ben ik verschillende trainingen, workshops, therapieën gaan volgen. Gewoon om te onderzoeken, te leren en meer te weten te komen. Ik ben een voorstander van natuurlijk genezen. Je mind gebruiken en natuurlijke producten waaronder dus ook je voeding. Je kunt gewoon niet alles naar binnen proppen en verwachten dat je lichaam in top conditie blijft functioneren. Zo is dat ook met de mind, je kunt niet de hele dag negatief denken en verwachten dat je een positief leven krijgt. 😉 Ik zeg het nu heel zwart wit, maar denk dat je zo wel heel goed begrijpt wat ik bedoel. Mocht je het niet begrijpen… trek mij aan m’n jasje, ik wil het er best met je over hebben. Alleen maar leuk.

Tijdens deze zoektocht ben ik ook essentiële oliën tegen gekomen.
Ik ben op zoek gegaan naar een meer natuurlijke manier om gezond te zijn en blijven, een ondersteuning.
Door de enthousiaste verhalen van een vriendin van mij ben ik in aanraking gekomen met de essentiële oliën. Ik ben zelf ook razend enthousiast geworden. De oliën zijn puur, zonder chemische stoffen of toevoegingen. Het is de kracht van de natuur die je gebruikt en dat is wat mij zo aanspreekt, buiten het feit dat ze ook nog eens enorm lekker ruiken. Je kunt de oliën voor van alles en nog wat gebruiken.
Ik kan er gewoon niet onderuit om dit niet te delen! Vandaar dan ook deze site.

Wanneer je vragen hebt, wees vrij om ze te stellen.

Wens je een hele fijne dag en enjoy life!

Schermafbeelding 2014-01-06 om 13.54.24

 

 

Unknown-5

Comments

comments