Ik ben Slim & Sassy


Velen van ons lopen wel eens tegen het punt aan dat er wel eens een kilootje af mag. Dit was bij mij ook het geval. Na een wat mindere periode ben ik gewoon van alles gaan eten wat los en vast zat. Het interesseerde me eigenlijk gewoon niet meer. Ondanks dat ik jaren voedingsadvies had gegeven en dondersgoed wist wat wel en niet goed voor me was. Bah… ik wilde gewoon eten waar ik trek in had.
Smaakte het echt nou zo lekker? Nee!
Voelde ik mij er nu echt zo veel beter door? Nee!

Ik kwam op het punt dat ik mijn kleren echt niet meer paste… alles zat veeeeel te strak en bukken ging lastiger bv je schoenen aan doen. Ik voelde gewoon “die rol” in de weg zitten. Alles werd gewoon wat zwaarder… bleeeeehhhh
Kort om ik begon van mezelf te walgen! Dat kon ook niet echt de bedoeling zijn.
Op dat moment kwamen deze essentiële oliën ook in mijn leven.

Unknown-1De metabolic blend zou helpen tegen je honger gevoel… ja duhhhh dat heb ik vaker gehoord!
Oeps wat een oordelen en een oud zeer zat daar. Omdat ik dit toch in mijn pakket had, ben ik er mee gestart. Voorzichtig een paar druppels in een glas water en wat denk je. Vol verbazing had ik geen honger gevoel. Voelde me er eigenlijk wel heel goed bij! Daar willen we meer van weten…

De metabolic blend, is een combinatie van essentiële oliën van kaneel, pepermunt, grapefruit, gember en citroen. Dat zijn natuurlijk ook wel knallers om je te ondersteunen bij gewicht verlies.

Mijn gedachte was… ’t zal wel eenmalig zijn, herkenbaar? Dat was het dus niet! Inmiddels gebruik ik deze olie nu bijna een jaar.

Ben nu 20 kg kwijt en dit heb ik eigenlijk met gemak gedaan. (Al vind ik kg niet zo belangrijk. Je koopt tenslotte kleding nav je omvang en niet de kilo’s die je weegt.)

Ik ben van plan dit nu ook maar zo te houden 😉 zeker nu het zo makkelijk gaat. Gewoon paar druppeltjes in het water en dat een paar keer per dag! En vind je de druppels niet lekker dan neem je de capsules. Zelf heb ik liever de olie.

Toen ik wilde afvallen nam ik elke dag een shake, gewoon omdat ik dat makkelijk vond en zo juist meer kon variëren met mijn maaltijden.

De reden dat ik fan ben van deze shake is omdat er o.a. ashwaganda in zit. Ashwaganda staat bekend dat dit helpt bij de ondersteuning van de bloedsuikerspiegel om deze in het normale bereik te houden en verhoogt het energieniveau terwijl het helpt om vermoeidheid vaak te verlichten, wat vaak voorkomt bij diëten en lichaamsbeweging.

Unknown-2Voor alle duidelijkheid: tuurlijk blijft het belangrijk om je lichaam ook op andere manieren gezond te houden. Er is geen middel dat helpt als je je verder vol blijft proppen, de hele dag negatief denkt, totaal niet beweegt.
Ik zeg als je ergens voor wilt gaan doe dan ook je best en kijk waar je ook nog aanpassingen kunt doen. De algehele gezondheid werkt natuurlijk het beste als je beweegt, ik heb het niet over sporten, maar over bewegen, loop na het eten s’avonds een ommetje of pak de fiets in plaats van de auto. Neem 1 koekje na de koffie en niet het hele pak. Kijk naar gezond beleg of vervang het brood eens door een groene smoothie! Zie je zelf slank, visualiseer hoe je er graag uit zou willen zien. Dat zijn allemaal dingen die je absoluut ondersteunen en helpen om op een gezond gewicht te blijven.

Voor nu neem ik nog even een heerlijk glas water met de metabolic blend… Cheers!

 

Unknown-1

 

Note: Ik neem wel altijd mijn portie vitamine en mineralen en natuurlijk ook omega 3. Dat is mijn basis voor een goede gezondheid dus ook als toen ik wilde afslanken. In een volgende blog zal ik hier ook meer over vertellen.

Comments

comments