Essentiële oliën fantastisch om te gebruiken.


Voor degene die het nog niet wisten… Ik ben helemaal fan van essentiële olie geworden. Het is echt heel grappig: als je mij iets vraagt, of ik mag iets vertellen over de oliën ga ik helemaal stralen en komt er een brede glimlach op mijn gezicht. De postbode heeft ook al aangegeven dat hij eigenlijk nooit mee maakt dat mensen zo blij zijn met hun pakketje en dat hij ze dan ook met alle plezier aflevert.

Misschien wel leuk om dan ook te vertellen naast de heerlijke geuren waarom ik dan zo blij ben. De kracht van deze oliën is gewoon fantastisch! Het is de kracht van de natuur die je gebruikt en die helpt het lichaam weer te herstellen, het bevordert o.a. het helende vermogen van het lichaam.

Ik ben sowieso al iemand van natuurlijk ipv medicijnen, als het even kan. Ik kan je zeggen dat gaat mij goed af. Zeker met deze oliën in huis. Ze zijn 100% natuurlijk, getest (CPTG) en veilig.

me_2014Er is een fantastisch boek waar echt van alles in staat. Je kunt er klachten en aandoeningen in opzoeken en dan zie je welke olie of oliën er aanbevolen worden. Maar an
ders om ook: ik heb een olie wat doe ik er mee! Tevens staan er ook allerlei wetenschappelijke onderzoeken in vermeldt. Dus het is ook echt onderbouwd waarom je een olie ergens voor kunt gebruiken. Dit boek is zo makkelijker, op deze manier kan ook iedereen de oliën gebruiken. Je hoeft er niet veel verstand van te hebben. De simpelheid… gewoon weg heerlijk!

Lavendel is bijvoorbeeld heel bekend om zijn kalmerende werking en wordt vee
l gebruikt tijdens het slapen. Citroen is bv heerlijk als detox door dat in een glas water te doen. Nu gebruik ik de olie i.p.v. een verse citroen.
Nu heb ik 2 oliën opgenoemd met 2 punten waar ze voor kunnen ondersteunen, maar er is natuurlijk nog veel meer! Je kunt ze namelijk ook combineren en dan kan het ook weer een ander effect hebben. Om maar meteen een voorbeeld te noemen, voeg hier Pepermunt olie aan toe en je hebt een combi die wordt gebruikt bij mensen die het benauwd hebben. Veel mensen hebben er met deze combinatie baat bij.

Unknown-1
– je kunt ze innemen
– aanbrengen
– aromatiseren, in de ruimte verspreiden of vanuit je hand de geur ruiken.

Het aromatiseren / ruiken van de olie geeft ook een enorm effect. Lekker in huis voor de gezelligheid maar kan juist ook om wat meer rust te creëren of om juist wat fitter, alerter te worden. Het gaat helemaal door naar ons limbisch systeem/oude brein.

Ze worden overal en door iedereen gebruikt, sporters, bij de yoga les, in klaslokalen, therapeuten, gewoon lekker huis, tuin en keuken.

Mocht je zelf graag iets willen horen of terug willen lezen over essentiële oliën: Geef het gerust aan… wie weet gaat mijn volgende blog daar wel over. Ik zal in ieder geval mijn best doen antwoord te geven op je verzoek.
Ook kun je natuurlijk onze Facebookpagina volgen.

images-10

Comments

comments