Essentiële oliën bij Paarden


Deze week zijn we gestart met de EquineTERRA in Nederland. In Denemarken, Amerika en Zwitserland bestond dit al, maar nu is het ook in Nederland.
In Denemarken wordt het zelfs toegepast op de Grandprix paarden. Vond dat toch een leuk weetje 😉

12549024_941935752548786_8636214987644680841_n

 

Wat is dat gaaf, hoe die paarden reageren! Wanneer je ze observeert als ze aan een olie ruiken of wanneer je het aanbrengt zie je dat er van alles gebeurt. Dat ze de olie tot zich nemen.

Ik kan iedereen aanraden om daar eens naar te kijken of je nu iets met paarden hebt of niet.
Een paard wat normaal wat onrustig is en veel met zijn staart heen en weer zwaait, beetje staat te trappelen en zeker niet te veel aan zijn lijf wilde stond nu als een voorbeeldig paard en liet het helemaal over zich heen komen. Heel rustig mocht hij de oliën ruiken en konden we de oliën aanbrengen. Je zag ‘m gewoon genieten.
Ook de eigenaar was een beetje verwonderd, zo had ze ‘m nog niet mee gemaakt. Vervolgens was ze wel meteen enthousiast en overtuigd dat ze dit vaker wil voor haar paard.

Maar goed… je wilt waarschijnlijk weten wat een EquineTERRA is.

We gebruiken voor de EquineTERRA 8 verschillende therapeutische oliën. Deze oliën kun je zowel voor mensen als paarden gebruiken. Ondanks dat een paard veel groter is dan wij mensen verdunnen wIMG_2196.JPGe de olien voor paarden altijd! Paarden zijn veel gevoeliger dan wij mensen (wij zijn het van oorsprong ook, maar we hebben ons afgesloten).

De EquineTERRA is een eenvoudig toe te passen remedie, veilig, efficiënt en brengt harmonie en evenwicht bij het paard. Hoewel het een remedie en geen therapie is kan het, zeker wanneer het regelmatig wordt toegepast, de volgende resultaten geven:

  • Werkt stress verlagend en komt de emotionele stabiliteit van het paard ten goede
  •  Onderhouden van een gezond immuunsysteem
  • Kan een goede lymfedrainage bewerkstelligen
  • Vermindert spier- en rugpijn
  • Heeft een goede uitwerking op ontstekingen
  • Helpt bij het bestrijden van virussen en bacteriën
  • Helpt gifstoffen uit te scheiden en bevordert gezonde celvorming
  • Verbetert de fysieke kracht en de metabolische balans

Kortom een goede remedie voor een fysiek, mentaal en emotioneel gelukkig en gezond paard.

Nu snap je misschien ook hoe het komt dat haar paard zo’n voorbeeldig paard werd.

Ik hoop dat ik maar vaak uitgenodigd mag worden om dit te mogen geven. Ik heb genoten en ga deze week ook zeker nog even genieten.

Liefs,

Cindy

BewarenBewaren

Comments

comments