I AM Fabulous


Je ervaart onzekerheid, je voelt je niet goed genoeg, je laat je beïnvloeden door anderen, je voelt je overspoeld, je laat jezelf niet echt zien! 

Hoe fijn is het als jij ‘Ja’ tegen jezelf zegt! Dat je eindelijk dat boek gaat schrijven, of misschien eindelijk het onderwerp weet! Je gaat staan voor wie jij echt bent! 

Je bent krachtig. Je start je eigen onderneming, je gaat eindelijk die cursus volgen, Je komt voor jezelf op, enz. 

Hoe kicken is dat! KICKEEEEENNNNNNN POOOOOWWWWWERRRRRR 

Iedereen kan zijn dromen volgen echter zijn we soms onder gesneeuwd door allerlei emoties die ons belemmeren. Met deze workshop gaan we de blokkades opheffen met essentiële oliën zodat jij weer in je kracht komt. De essentiële oliën passen we toe op meridiaan punten, ook wel energiebanen genoemd. Misschien wel bekend van uit de acupunctuur. We passen ze toe op de meridiaanpunten zodat de energie weer vrij kan stromen en daar mee de blokkade wordt opgeven. 

We gaan reinigen van dat gene wat jou niet meer dient, inzichten krijgen, zorgen dat je weer in beweging komt, zelfvertrouwen stimuleren, verwijderen van het niet helder kunnen denken. Duidelijkheid brengen van jou missie. Je hart laten vullen met passie, opwinding en verlangen. 

Tevens krijg je nog tools mee zodat jij ook in deze wijde wereld overeind blijft staan en hier mee door kunt gaan. 

Het is zo gaaf om te zien dat meer en meer mensen hun passie volgen en het ook écht  gaan doen! 

Deze I AM Fabulous Intro workshop is 1 avond van circa 2 uur.

Check de activiteitenlijst voor de eerst mogelijke datum en meld je aan. 

Mocht je de smaak te pakken hebben dan kun je na de intro de verdieping gaan volgen van de IAM Fabulous. 


De I Am Fabulous verdieping

Dit is een 7 delige workshop. Deze wordt om de week gegeven. De andere week zal er een meditatie. 

In deze workshops gaan we nog meer verdiepen. Beperkingen loslaten, hartenpijn genezen van afwijzing en teleurstelling, duidelijkheid verschaffen over jou levensmissie, vertrouwen opbouwen en jezelf neerzetten in de wereld. Je kunt het zien als een ui die we aan het afpellen zijn en steeds een laagje dieper, zuiverder worden. 

We gebruiken technieken als Emotioneel Evenwicht, meditatie, visualisatie, affirmaties en nog andere technieken.

We maken elke week een olie blend die jou die week ondersteunt op jou pad. Een blend; om je angsten los te laten, je bagage achter je laten, van jezelf houden, vrij zijn, op je pad raken en blijven, manifesteren kortom
I AM Fabulous! 

Bij voldoende aanmeldingen gaan we van start met de verdieping. Dus wil je hier mee aan de slag volg eerst de intro workshop en dan kun je daarna doorstromen naar de 7 delige workshop.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun jij mij gerust een berichtje sturen. 

Ik hoop dat je mee doet en jij ook Faboulus gaat zijn! Fantastisch gewoon! 

Comments

comments