AromaTouch


Wat is de AromaTouch™ techniek
Dit is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam
te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch™ techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. De AromaTouch™ techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. De AromaTouch™ techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en maakt gebruik van CPTG geteste essentiële oliën voor een ongeëvenaarde ervaring.

 

aromatouch-slide

De AromaTouch™ techniek procedure

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, verbetering van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt 35 – 45 minuten per behandeling.
Wil je deze AromaTouch zelf ervaren neem dan contact met op voor een afspraak. Je kunt ook op de pagina van activiteiten kijken zodat je het zelf kunt leren.

Comments

comments