Activiteiten


Op deze pagina vind je het overzicht van alle geplande activiteiten, zowel op locatie als online. Op locatie hebben we thema avonden, workshops en komt er een veelheid aan onderwerpen aan bod. D
e onderwerpen zijn gevarieerd, dus voor iedereen komt er wel iets interessants voorbij.

Bekijk de activiteiten op je gemak, en zit er iets bij dat je interessant lijkt, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de site. Ik neem contact met je op om één en ander met je af te stemmen en je van locatiegegevens te voorzien.
Ben je niet helemaal zeker over de inhoud van één of meerdere activiteiten, neem ook dan contacimages-2t op. Het gaat om jou, wat voor jou belangrijk is: je goed voelen en gezond zijn en blijven.

 

Evenement details:

 • do
  21
  feb
  2019

  Dr Hill

  Amsterdam

  Dr. Hill komt naar nederland. Yes!!
  Deze man kan heerlijk en makkelijk wetenschappelijk vertellen. En met makkelijk bedoel ik dat jij en ik het ook begrijpen. Dus niet in artsen taal!

  Dr. Hill is één van de eigenaren van dōTERRA en hoe fijn is het om rechtstreeks van deze man meer info te krijgen.

  De tijd en meer info heb ik nog niet. Maar mocht je het intressant vinden. Noteer het alvast in je agenda zodat je kunt gaan.

  Stuur mij een berichtje via het contactformulier voor je vragen of om je op te geven.

  #voeljenatuurlijkgoed #krachtvandenatuur #realisayou #essentieleolie #Voeljegoed #selflove #love #peace #drhill #health #healthylifestyle 

Comments

comments