Activiteiten


Op deze pagina vind je het overzicht van alle geplande activiteiten, zowel op locatie als online. Op locatie hebben we thema avonden, workshops en komt er een veelheid aan onderwerpen aan bod. De onderwerpen zijn gevarieerd, dus voor iedereen komt er wel iets interessants voorbij.

Bekijk de activiteiten op je gemak, en zit er iets bij dat je interessant lijkt, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de site. Ik neem contact met je op om één en ander met je af te stemmen en je van locatiegegevens te voorzien.
Ben je niet helemaal zeker over de inhoud van één of meerdere activiteiten, neem ook dan contacimages-2t op. Het gaat om jou, wat voor jou belangrijk is: je goed voelen en gezond zijn en blijven.

Evenement details:

 • do
  21
  feb
  2019

  Spring Tour met Dr Hill

  18.00-21.00 uurAmsterdam

  Dr. Hill komt naar nederland. Yes!!

  Met trots kondigen we aan dat Dr. Hill in februari 2019 naar Europa komt!

  Dr. David Hill maakt als medicus in de moderne geneeskunde al vele jaren gebruik van de voordelen van essentiële oliën. Hij staat wereldwijd bekend als een expert op het gebied van essentiële oliën en integratieve geneeskunde. Dr. Hill werkt samen met artsen, wetenschappers en ziekenhuizen over de hele wereld aan het ontwikkelen en bepalen van de medische integratie en het gebruik van essentiële oliën in moderne geneeswijzen voor individueel gebruik. Dr. Hill geniet het meest van lesgeven en anderen en zijn familie in hun kracht zetten om de controle te nemen over hun eigen gezondheid.

  Je hebt de mogelijkheid om onze exclusieve Spring Tour Kit te kopen die de Kids Oil Collectie en de On GuardTM Zuiverende Mist bevat. Deze kit is perfect voor op reis, op school, werk en met de familie onderweg; makkelijk te gebruiken en handig toe te passen in jouw dagelijkse routine.

  Onze Kids Oil Collectie bevat zes unieke 10 ml rollers inclusief de volgende:

  Door deel te nemen aan de Spring Tour kun je deze kit met een speciale korting kopen voordat deze uitkomt in Europa.

  Stuur mij een berichtje via het contactformulier voor je vragen of om je op te geven.

  #voeljenatuurlijkgoed #krachtvandenatuur #realisayou #essentieleolie #Voeljegoed #selflove #love #peace #drhill #health #healthylifestyle 

Comments

comments