Activiteiten


Op deze pagina vind je het overzicht van alle geplande activiteiten, zowel op locatie als online. Op locatie hebben we thema avonden, workshops en komt er een veelheid aan onderwerpen aan bod. De onderwerpen zijn gevarieerd, dus voor iedereen komt er wel iets interessants voorbij.

Bekijk de activiteiten op je gemak, en zit er iets bij dat je interessant lijkt, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de site. Ik neem contact met je op om één en ander met je af te stemmen en je van locatiegegevens te voorzien.
Ben je niet helemaal zeker over de inhoud van één of meerdere activiteiten, neem ook dan contacimages-2t op. Het gaat om jou, wat voor jou belangrijk is: je goed voelen en gezond zijn en blijven.

Evenement details:

 • ma
  29
  okt
  2018

  Verdiepingsklas- Kids

  20:00Purmerend

  Een leuke klas over hoe je met kids en essentiele oliën om kunt gaan.
  Je leert veel over essentiele oliën maar vooral over hoe je dit kunt toepassen bij kinderen. Wel iets van 10 oliën die aanbod komen en besproken worden.

  Wij vragen een bijdrage van €2,50 voor deze avond. Wij verzorgen de koffie/thee en wat lekkers.

  Een leerzame avond en mocht je nou zeggen, leuk! Ik wil meer... dan is de Make en Take, kids wellicht een leuk vervolg dan heb je ook meteen een aantal olie in huis die je kunt toepassen. Dus de theorie meteen in de praktijk. Check de activiteiten agenda voor andere data.

  Wil je je opgeven voor deze avond. Meld je dan hier aan.

   

Comments

comments