Activiteiten


Op deze pagina vind je het overzicht van alle geplande activiteiten, zowel op locatie als online. Op locatie hebben we thema avonden, workshops en komt er een veelheid aan onderwerpen aan bod. De onderwerpen zijn gevarieerd, dus voor iedereen komt er wel iets interessants voorbij.

Bekijk de activiteiten op je gemak, en zit er iets bij dat je interessant lijkt, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de site. Ik neem contact met je op om één en ander met je af te stemmen en je van locatiegegevens te voorzien.
Ben je niet helemaal zeker over de inhoud van één of meerdere activiteiten, neem ook dan contacimages-2t op. Het gaat om jou, wat voor jou belangrijk is: je goed voelen en gezond zijn en blijven.

Evenement details:

 • wo
  03
  jan
  2018

  Paarden en Essentiele olie

  19.30-21.00Zuid Oost Beemster

  Paarden en essentiele olie.

  Hoe gebruik je essentiele olie bij paarden en waar mag je opletten.
  Deze avond geef ik kort wat uitleg over wat essentiele olien zijn, wat deze kunnen betekenen bij paarden en hoe je ze toepast.

  We gaan ook een kleine demonstratie doen met toepassen van de olie. Dit vind ik zel het mooiste gedeelte. Paarden reageren zo mooi en sensitief. Zij weten heel goed of een olie wel of niet goed voor hun is. Ze ruiken ook nog een veel sterker dan dat wij ruiken dus daarom gaan we er iets anders mee om dan bij de mensen.

  Wanneer je interesse gewekt is meld je dan snel aan. Er is beperkt plaats dus vol is vol.

Comments

comments